Costul livrarii este de 15 lei pentru orice comanda, indiferent de cantitatea sau volumul produselor achizitionate. Costul pregatirii, ambalarii, procesarii este inclus in taxa de livrare.

Expedierea

Comenzile sunt pregatite in momentul finalizarii cu succes a acestora. Timpul de pregatire al unei comenzi poate varia in functie de numarul de produse, dimensiunea sau fragilitatea acestora. Expedierea se realizeaza in termen de cel mult o zi lucratoare. In situatia in care o comanda este plasata si confirmata vineri dupa orele 17, cel mai probabil aceasta urmeaza sa fie pregatita in cursul zilei de luni.

livrarea

Livrarea tuturor comenzilor se realizeaza prin curier rapid: Cargus, DPD sau Sameday. Firma de curierat este aleasa automat in functie de costul expeditiei. In cazul livrailor in afara Romaniei, termenul de livrare este prelungit cu 2-3 zile.

Timpul de livrare

In general, comenzile sunt livrate in termen de 2 zile lucratoare. Timpul de livrare poate varia in functie de diverse factori: social, meteo, sarbatori legale. Timpul de livrare in afara teritoriului tarii dureaza cu 2-3 zile mai mult. Timpul de livrare poate varia si in functie de firma de curierat.