Prin prezenta Politică de confidențialitateClaxseo Web Services SRL explică modul în care utilizează și prelucrează orice tip de informație personală oferită de catre clienți în momentul în care plasează o comanda online prin intermediul terților (eMAG.ro, LivrareGratuita.ro, CEL.ro, DOMO, etc.) sau atunci cand aceștia folosesc site-ul www.claxnet.ro.
Prin informație personală se întelege orice tip de informație care se poate folosi pentru identificarea clientului persoană fizica și se poate referi la:

  • nume;
  • adresa de livrare;
  • adresa de facturare;
  • număr de telefon.

Claxseo Web Services SRL nu colectează și nu salvează informații cu privire la cărțile de credit ale clientului, pe care acesta le folosește în momentul achitării comenzii.

Claxseo Web Services SRL nu divulgă datele personale ale consumatorilor prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.
Colectarea informațiilor menționate anterior se face de către Claxseo Web Services SRL cu respectarea normelor GDPR în vigoare și doar pentru a onora comenzile plasate de către clienți. Datele personale pot fi modificate sau șterse din baza de date a Claxseo Web Services SRL oricand, ca urmare a unei solicitări directe a clientului. Această solicitare poate fi facută în scris la adresa de email office@claxnet.ro.

Claxseo Web Services SRL va incerca să informeze clienții în momentul în care vor apărea modificări ale prezentei Politici de confidentialitate, de natura să afecteze sau să modifice felul în care datele personale sunt utilizate. Claxseo Web Services SRL le recomandă clienților să verifice periodic condițiile stipulate în Politica de confidențialitate și să fie responsabili cu privire la furnizarea datelor personale.

Întrebările, comentariile, sugestiile și reclamațiile cu privire la Politica de confidentialitate pot fi adresate direct catre Claxseo Web Services SRL, în scris, prin email la office@claxnet.ro.