0
0,00 lei
0

CLAXNET este un brand românesc de electronice de consum, a carui misiune este să îți ofere produse cu raport excelent calitate-preț. Primul nostru produs a fost lansat pe 14 mai 2020, iar acum avem un total de 4 produse pe piață. Noi, cei de la CLAXNET, îndrăznim să credem că vom avea un loc bine stabilit langa giganții de pe piața de profil și îți multumim pentru că ești alături de noi!

Care este viziunea noastră?

La CLAXNET ne dorim să îți acoperim nevoile cu privire la dispozitivele electronice care te-ar putea ajuta în viața de zi cu zi. De asemenea, echipa noastră lucrează constant pentru a anticipa trendurile și nevoile din viitor, astfel încât tu să ai parte de cea mai noua tehnologie întotdeauna. Împingând limitele se stabilesc noi standarde.

Cum definim succesul?

Succesul nostru se măsoară în satisfacția ta! Ne dorim să îți depășim asteptările, oferindu-ti produse inovatoare și utile. Vrem să ai o experiență placută atunci când folosești electronicele CLAXNET, iar feedback-ul tău este extrem de valoros!

Unde ne găsești?

Toate produsele CLAXNET sunt disponibile în România. Începând cu 14 mai 2021 unele produse sunt disponibile și în Bulgaria și Ungaria. Incepand cu 23.01.2023 produsele sunt disponibile si pe piata din Grecia. Echipa noastra lucrează pentru a ne putea extinde și în alte țări.
Magazinele online românești din care poți achizitiona produsele CLAXNET sunt: eMAG.roLivrareGratuita.roCEL.roDOMORedusioNegociat și iHunt.

CLAXNET este mereu alături de tine

Apreciem faptul că ai ajuns pe site-ul nostru și îți dorești să susții un brand românesc! Pentru ca noi să îți putem fi cât mai aproape și să îți putem oferi suportul de care ai nevoie, răspunzându-ți la fiecare întrebare, te invităm să apreciezi paginile noastre de social media –  Facebook și  Instagram. Acolo, vei putea participa la concursurile pe care le organizăm frecvent, iar atunci cand menționezi eticheta #claxnet la postările cu produse CLAXNET, noi le vom promova pe paginile noastre!

De ce să alegeți CLAXNET

LIVRARE RAPIDĂ

Livram in toata tara prin curier rapid: Cargus, DPD sau Sameday

ASISTENŢĂ 24/7

Oferim asistență non-stop prin e-mail, nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.

RETURNARE UȘORĂ

Oferim dreptul de a returna toate produsele, procesul este in favoarea clientului.

Apariții Media

Livram produse originale

Produsele pe care le comercializăm sunt originale și îndeplinesc criteriile și standardele Uniunii Europene.

X